Nedrivning

Nedrivning - gjort rigtigt

I Christians Anlæg kan vi klare nedrivning af både stort og småt.
Og derfor har vi både store og små maskiner til nedrivning af alt fra udhuse til store fabriksbygninger.

Før selve nedrivningen tager vi en snak om detaljerne – og vi rådgiver dig f.eks. om at melde nedrivningen til rette instanser. 
F.eks. kan du her læse hvordan det skal gøres i Silkeborg kommune.

Ting at være opmærksom på ved nedrivning

Hvis huset er fra 80’erne (og særligt før), vil der ofte være brugt byggematerialer, som i dag er gjort ulovlige grundet risiko for forurening eller helbredsårsager. Samme gør sig gældende hvis fabriksbygningen har været brugt fremstilling af/har gjort brug af giftige stoffer. Disse eksempler kræver særlig opmærksomhed.
Du kan være tryg ved at vores personale kender alt til de miljømæssige/arbejdsmiljømæssige love og regler. På den måde sikres et forløb uden ubehagelige efterspil eller forurening af grunden.

Genbrug ved nedrivning

Vi sætter desuden en ære i at genbruge nogle af affaldsprodukterne såsom beton/brokker, til fx en ny vej eller p-pladser på adressen. Det er helt i tråd med tiden fokus på miljø.

Med vores betonknuser til gravemaskinen, kan vi knuse materialerne på adressen og vi kan sortere jord med vores mobile sorteringsanlæg. På den måde sikrer vi at alle materialer der kan genbruges – bliver genbrugt.

Kontakt Christian Brendstrup på 86 86 91 60 eller på christian@christiansanlaeg.dk – eller udfyld formularen herunder.

Eksempler på nedrivning

Nedbrydning af fabrik

Nedbrydning af hus