Om os

Christians Anlægs historie

Blev stiftet i 1997 af Christian Brendstrup, der er udlært som anlægsgartner i 1999. Siden har virksomheden udviklet sig med flere ansatte, flere maskiner og flere tilbud til kunderne. I slutningen af 2003 overtog Christian Brendstrup Løgager Entreprenørforretning, en velrenommeret virksomhed, som blev grundlagt i 1962 af Kaj Rasmussen og virksomheden blev til Christians Anlæg & Løgager Entreprenør A/S. I 2018 skiftede virksomheden navn til Christians Anlæg A/S og har i dag 25 ansatte. Erfaringsgrundlaget er stort i virksomheden og der rådes over en veludstyret maskinpark til løsning af forskelligartede opgaver inden for såvel entreprenør som anlæg og kloakering. Der graves ud, brydes ned og løses øvrige entreprenøropgaver. Dertil kommer at Christians Anlæg A/S råder over et mobilt sorteringsanlæg til sortering af jord.

Anlægs- og entreprenøropgaver

Christians Anlæg A/S klarer alle små og store opgaver. Det kan være anlæg af haver med belægning og beplantning. Det kan også være vedligeholdelse af haver med beskæring og pasning. Vi laver anlæg ved nybyggeri og fornyr ældre haver, der først kan ryddes og derefter bygges op med hyggekroge, plæner og bede. Kunderne er både private og virksomheder og mange foretrækker en vedligeholdelsesaftale, så man ikke selv skal spekulere på vedligeholdelse af de udendørs arealer.

Vi har erfaringer fra både små og store anlæg og kommer gerne med gode råd til, hvordan et haveanlæg bedst kan tilpasses omgivelserne, hvilke fliser der passer til huset osv. Her kan viden og erfaring give en gennemtænkt og harmonisk løsning. De mange forskellige arbejdsområder supplerer hinanden og gør arbejdet fleksibelt. Vi går således i bogstavlig forstand i dybden med opgaverne, og i mange tilfælde laver entreprenør-afdelingen det grundlæggende jordarbejde, hvorefter anlægsgartnerne rykker ind og laver den smukke finish med belægning og beplantning.

Rullegræs er hurtig at lægge

Vand og natur

Christians Anlæg A/S arbejder også med projekter for bl.a. Naturstyrelsen inden for etablering af rekreative områder, anlæggelse af stisystemer mv..
Desuden har vi udviklet en pram med plads til minigraver, som benyttes til etablering af bådbroer, renovering af bolværk og andre opgaver i vand.

Autoriseret kloakmester

I 2008 blev Christian Brendstrup autoriseret kloakmester. Derfor kan vores kloakafdeling tilbyde at renovere eksisterende kloak eller etablere ny kloak. Der er også mulighed for at lægge markdræn, hvis afgrøderne er ved at drukne.

Nedbrydning og miljøhåndtering

Alle former for nedbrydning udføres efter gældende regler, knusning af beton til genbrug, sortering af jord med sorteranlæg.