Kloakmester

Autoriseret kloakmester

Som Autoriseret Kloakmester kan Christians Anlæg A/S tilbyde forskellige former for kloakering. 

Medarbejderne, der udfører kloak opgaver, har stor erfaring – og er uddannede på kloakområdet samt efteruddannede inden for kloakering.

Uanset om du har brug for en kloakmester til nybyg, reparation, privat hjem, virksomhedskloakering eller kommunale opgaver – så kan du regne med os. Ordentlighed, kvalitet og overholdelse af aftaler ligger i vores gener.

Projekteringen ved større projekter bliver lavet af vores erfarne projektledere, der har stor erfaring med at arbejde indenfor kommunale rammer, budgetter og regler. Også store virksomhedsprojekter kan vi hjælpe med. 

Vi laver egenkontrol med tv inspektion og har bl.a. adgang til vores egen entreprenør afdeling, så ingen opgave er for stor. Men omvendt er ingen opgave heller ikke for lille. Og skulle det ske, at der er græs eller belægning der skal genoprettes efter vores besøg – er vores anlægsgartnere klar til at træde til. 

Du får dermed en komplet oversigt, når du forhører dig hos Christians Anlæg.

Som kloakmester tilbyder vi b.l.a:

Kontakt Henning Fisker på 86 86 91 60 eller på henning@christiansanlaeg.dk – eller udfyld formularen nederst på siden.

Eksempler på udførte kloakmester opgaver

Vandsepareres til gavn for os alle

Vandseparering

Vandseparering er godt for miljøet Vandseparering er nødvendigt, for det vand vi har, skal vi passe på. Derfor må regnvand fra hustage heller ikke løbe

Læs mere »

Strømpeforing

Gamle rør ‘moderniseres’ Det kaldes også strømpeforing. Det er en teknik der har været brugt i kloakmesterfaget i mange år. Ved hjælp af polyester, silikat, blæser og

Læs mere »
Kloakrør nedgraves


Dræning af grønne områder

Defekt Kloak inspiceres


Tv inspektion/defekt kloak

Fedtudskiller


Etablering af fedtudskiller

Kloak repareres


Fornyelse af kloak

Kloak


Kloak forgrening

Hovedkloak


Tilslutning til hovedkloak

Hvad kan vi ellers?