Vedligeholdelse af grønne arealer

Lad os stå for vedligeholdelse af dine grønne arealer

Det er ofte de udvendige arealer, der skaber førstehåndsindtrykket, når der kommer gæster.

Det gælder både for virksomheder, private, boligforeninger og offentlige institutioner.
Vores uddannede anlægsgartnere hjælper og rådgiver i forbindelse med vedligeholdelse af grønne arealer, både store og små.

Måske har du forsømt din grund i et stykke tid – og synes det er uoverskueligt at komme til bunds?
Med vores erfaring og materiel, er ingen have blevet for vild. Vi finder sammen den bedste løsning for din have, så du evt. selv lettere kan holde den.

Ikke kun græsslåning og hækklipning

Du vil nyde godt af vores erfarne medarbejdere, der gerne deler ud af deres viden og som vægter kvaliteten af deres arbejde meget højt. Hvis du ønsker en pris på vedligehold af dine udearealer, så kontakt os telefonisk eller på mail. Du kan trygt give os opgaven med hækklipning, græsslåning og vedligehold af dine grønne arealer. Bliver der undervejs brug for større maskiner, kan vi altid tilkalde vores kolleger fra entreprenør afdelingen af Christians Anlæg.

Vores professionelle anlægsgartnere kan hjælpe dig med at sikre, at dine udearealer altid tager sig godt ud, er velplejede og indbydende.

Vi hjælper med græsklipning, klipning af hæk, luge bede, fjerne alger på belægning, beskære træer og buske mv. Vi kan desuden hjælpe med etablering af arealer med ”vild natur” og ”vild med vilje” områder på din eller din virksomheds grund.

Hvis du ønsker at slippe for selv, at stå for vedligehold af de grønne arealer, og i steder bruge din tid på den kerneforretning, så lad Christians Anlæg lave et uforpligtende tilbud, så du kender din pris på flotte og velholdte udearealer.

Vi tilbyder bl.a.

  • Græsklipning
  • Hækklipning
  • Lugning
  • Såning
  • Beskæring
  • Algebehandling
  • mv.

Vi tager selvfølgelig det grønne affald med, så du kan nyde dine velholdte arealer hver dag.

Hvis du vil vide mere eller have et tilbud, så kontakt Bjarne Pedersen på: 86 86 91 60 eller på mail: bjarne@christiansanlaeg.dk –
ELLER udfyld formularen nederst på siden.

 

Eksempler på vedligehold af grønne arealer

Græsslåning med traktor


Græsslåning

Hækklipning o.a. vedligehold


Vedligehold af grønne arealer