Vedligeholdelse af grønne arealer

Lad os stå for vedligeholdelse af dine grønne arealer

Vores uddannede anlægsgartnere hjælper og rådgiver i forbindelse med vedligeholdelse af grønne arealer, både store og små, for private, virksomheder og boligforeninger. 

Måske har du forsømt din grund i et stykke tid – og synes det er uoverskueligt at komme til bunds?
Med vores erfaring og materiel, er ingen have blevet for vild. Vi finder sammen den bedste løsning for din have, så du evt. selv lettere kan holde den.

I alle tilfælde, forstår vi vigtigheden i at der skal se ordentligt ud. En indkørsel kan f.eks. være førstehåndsindtrykket en ny kunde får af din virksomhed. En vedligeholdt indkørsel uden mos, ukrudt eller lignende er bare mere indbydende.
Slip for følelsen af, at din have er den eneste i villakvarteret der trænger til en kærlig hånd.

Så: Hvis du ikke selv ønsker at stå for hækklipning og græsslåning og generel vedligehold af dine grønne arealer, så kan vi hjælpe dig. Du kan få en vedligeholdelsesplan med pris på, hvad det koster, hvis vi skal klare opgaven for dig.

Vi tilbyder f.eks.:

  • Græsslåning
  • Hækklipning
  • Lugning
  • Såning
  • Vedligehold og pleje af grønne arealer
 

Ikke kun græsslåning og hækklipning

Du vil nyde godt af vores erfarne medarbejdere, der gerne deler ud af deres viden og som vægter kvaliteten af deres arbejde meget højt. Hvis du ønsker en pris på vedligehold af dine udearealer, så kontakt os telefonisk eller på mail. Du kan trygt give os opgaven med hækklipning, græsslåning og vedligehold af dine grønne arealer. Bliver der undervejs brug for større maskiner, kan vi altid tilkalde vores kolleger fra entreprenør afdelingen af Christians Anlæg.

Og vi tager naturligvis det grønne affald med!

Har du brug for hjælp til planlægning af en ny indkørsel – eller et grønt område, så kan du få glæde af vores mange års erfaring.

Kontakt Bjarne Pedersen på: 86 86 91 60 eller på bjarne@christiansanlaeg.dk – eller udfyld formularen nederst på siden.

Eksempler på vedligehold af grønne arealer

Græsslåning med traktor


Græsslåning

Hækklipning o.a. vedligehold


Vedligehold af grønne arealer